Karijera

Ako želite da budete deo dinamične i inovativne
ekipe koja oblikuje budućnost urbanog življenja,
ovo je prilika za vas!

Osnovne informacije

POMOĆNI GRAĐEVINSKI RADNIK

Uslovi:

I - IV stepen stručne spreme,Neophodno više od jedne godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Obaveze i odgovornosti:

Izvršava radne naloge dobijene od Šefa gradilišta i Pomoćnika šefa gradilišta.Odgovoran je za pravilnu upotrebu i održavanje alata i opreme za rad.

Izabri poziciju

Obrazovanje

Poznavanje jezika

Kompjuterske veštine

dodatno usavršavanje

Dodatni podaci

Potpisivanjem ove saglasnosti dajem dobrovoljni i nedvosmisleni pristanak u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti ("Sl. glasnik RS", br. 87/2018) da se moji podaci o ličnosti, koje sam dao kompaniji “Karin Invest” u (online) formularu prijave za zapošljavanje i u svojoj radnoj biografiji, obrađuju u svrhu selekcije i regrutacije, u trajanju od tri godine od datuma apliciranja.

Saglasan/a sam da kompanija “Karin Invest” podatke date prilikom apliciranja za posao može da obrađuje u procesu selekcije i regrutacije, u vremenskom roku od 3 godine od datuma apliciranja

Potvrđujem da sam upoznat da dati pristanak mogu povući u bilo kom trenutku na jednako jednostavan način kao što je pristanak i dat tj. slanjem e-mail poruke sa nedvosmislenom sadržinom da se povlači dati pristanak za obradu datih podataka o ličnosti.

Povlačenje pristanka podrazumeva brisanje svih mojih podataka iz kompanijske baze kandidata i ne utiče na zakonitost obrade koja prethodi povlačenju pristanka.

Kompanija “Karin Invest” će dobijene podatke o ličnosti obrađivati isključivo u svrhu za koje je dat pristanak, do povlačenje pristanka.

Uspešno ste poslali prijavu.
Došlo je do greške.

kontaktirajte nas za sva vaša pitanja!

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja, a možete nas pozvati i zakazati prezentaciju.

Vaša poruka je poslata.
Oops! Something went wrong while submitting the form.